Mi smo SIMAGRADNJA

Preduzeće „Simagradnja“ počevši od 2008. godine pruža usluge projektovanja i obeležavanja horizontalne i vertikalne signalizacije objekata i prostora različite namene.

Ukoliko želite da Vaš školski teren, benzinska stanica, parking prostor, gradska saobraćajnica, požarni putevi u skladištima, magacinima i oko objekata budu obeleženi po najsavremenijim standardima i u skladu sa najnovijim zahtevima tržišta, potražite našu pomoć. Angažujte nas za izvođenje takve vrste radova, a mi ćemo Vaše POVERENJE opravdati, pre svega, KVALITETOM i priznatim stručnjacima čije znanje i pređašnje ISKUSTVO jesu najbolja garancija za sveobuhvatnu uslugu koju nudimo i za Vaš budući poslovni uspeh.

ISKUSTVO, KVALITET, POVERENJE

Oprema najnovije generacije koja omogućava precizno, efikasno i postojano implementiranje horizontalne i vertikalne signalizacije je još jedan od razloga da baš nas izaberete kao partnera u postavljanju novih i viših ciljeva u poslovnom razvoju.

Od prošle godine, preduzeće „Simagradnja“ proširilo je lepezu svojih ponuda. Unutrašnja i spoljašnja adaptacija stambenih i poslovnih objekata, kao i mašinsko krečenje najsavremenijim „airless“ mašinama su noviteti koji su zaokružili spektar naših usluga. Prednost mašinskog krečenja ogleda se u obavljanju poslova u znatno kraćem roku, sa mnogo manje ljudi, dok je kvalitet podignut na najviši nivo. Posedujemo i opremu za izvođenje radova na visini do 9 metara koja omogućava uređivanje magacina, fiskulturnih sala i nadstrešnica.

Naša misija i vizija

Naši dosadašnji poslovni saradnici koji su lideri u okvirima svojih poslovnih sfera i sinonimi za uspeh, ujedno su i naša najbolja preporuka. Preduzeće „Simagradnja“ odgovorilo je na njihove zahteve i uspešno realizovalo brojne projekte.
Iza nas je 120 zadovoljnih klijenata, 74 uspešno realizovana projekta i obeleženih 12 hiljada metara kvadratnih. Izaberite nas za poslovnog saradnika kako bismo svojim zalaganjem i visokim profesionalnim standardima dali doprinos u Vašem daljem razvoju.
Neka Vaš put ka uspehu bude adekvatno obeležen!
Što veći broj zadovoljnih klijenata koji su bezbednost i izgled svojih poslovnih objekata i prostora poverili nama. Želimo da naš tim stručnjaka sa iskustvom, savremenom opremom i znanjem bude realizator brojnih projekata koji doprinose uređenosti mnogih prostora širom zemlje i inostranstva. Budući da je naš posao u jednom delu direktno povezan sa odvijanjem saobraćaja, a u drugom segmentu sa funkcionisanjem firmi i zaposlenih u njima, nastojaćemo da nam bezbednost pojedinca i zaštita životne sredine ostanu osnovni postulati.
Nenad Simunoski
Simagradnja

Angažujte nas a mi ćemo Vaše POVERENJE opravdati, pre svega, KVALITETOM i priznatim stručnjacima čije znanje i pređašnje ISKUSTVO jesu najbolja garancija

0

uspešnih projekata

0

zadovoljnij klijenata

0

obeleženo m2

0

procenata spremni