Simagradnja referenca

Najveći domaći maloprodajni lanac – kompanija „DIS“ poverila je nama poslove projektovanja i obeležavanja kompletne horizontalne signalizacije prodajnih objekata u Velikoj Plani, Smederevskoj Palanci, Mladenovcu i Lazarevcu, kao i postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije u njihovim magacinima, a tu je i Apatinska pivara, Trnava Promet, DMB Petrol i mnogi drugi…

Naši eksperti stoje i iza kompletne horizontalne signalizacije pista Međunarodnog aerodroma Podgorica u Golubovcima i Međunarodnog aerodoroma Tivat u Bokokotorskom zalivu.

„Simagradnja“ pored saradnje sa poslovnim partnerima u okruženju, beleži uspehe i u sklapanju ozbiljnih međunarodnih poslovnih veza sa firmama širom sveta. Najbolji primer takve saradnje jesu uspešno realizovani radovi obeležavanja horizontalne signalizacije za međunarodnu firmu „ECOCSA“ iz Ekvatorijalne Gvineje.

Ukoliko želite da Vaš školski teren, benzinska stanica, parking prostor, gradska saobraćajnica, požarni putevi u skladištima, magacinima i oko objekata budu obeleženi po najsavremenijim standardima i u skladu sa najnovijim zahtevima tržišta, potražite našu pomoć. Angažujte nas za izvođenje takve vrste radova, a mi ćemo Vaše POVERENJE opravdati, pre svega, KVALITETOM i priznatim stručnjacima čije znanje i pređašnje ISKUSTVO jesu najbolja garancija za sveobuhvatnu uslugu koju nudimo i za Vaš budući poslovni uspeh.

BAMBI - Coca Cola

BEKAMENT ARANDJELOVAC

PORCHE BEOGRAD

DIS MARKET VRŠAC

AERODROM TIVAT

TRNAVA PROMET

DIS OBELEŽAVANJE PARKINGA

DIS FARBANJE FASADA I OBELEŽAVANJE RADIH POLJA

AUTO BRANšA KRAGUJEVAC

BMW Performance

Delta Transportni Sistem

Essex Zrenjanin 2

Exclusive Event Center Kragujevac

Galenika

KLP Šimanovci

Knjaz Miloš

Porsche Sever

Porsche Sever

Skroz Dobra Pekara

Agromarket Indjija

Attlantic Group

Delhaize

Knjaz Milos 2

Knjaz Milos 3

Podzemne garaze

Privatni parkinzi

Zaštitna oprema

Štamparija 8 oktobar

Tehničko remontni zavod Kragujevac